Kennis Instituut Maatschappelijk Vastgoed
Nieuwe editie Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden
Maandag 9 maart 2015

Afgelopen donderdag verscheen de nieuwste editie van het boek Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden, geschreven door Peter J. Vlek van Fakton. Dit standaardwerk over de financiële theorie en de praktijk rondom vastgoedinvesteringen is weer up-to-date gebracht en opgedeeld in 2 delen: theorie en praktijkvraagstukken.

 

Leefbare Steden

Wanneer u zich in de praktijk richt op langjarig gebruik van vastgoed, grond en gebieden kunt u heel wat bereiken. Wat dacht u van leefbare steden, lifecycle costing en verduurzaming van de bestaande voorraad? Dat vraagt om het effectief en efficiënt inzetten van financiële middelen, maar ook om het sturen op een gezonde winstgevendheid en beheersbare risico’s. Het boek Investeren in Vastgoed, Grond en Gebieden geeft daar inzicht in.

 

Slagkracht

In dit boek wordt een systeem gepresenteerd dat financieel duurzaam en van alle tijden is. Met de financiële kennis uit dit boek (en de beschikbaarheid van kapitaal) is men in staat om alle schakels in de keten te verbinden en verbonden te houden. Het biedt een theoretisch kader, maar daagt de lezers met cases ook uit om de vertaalslag te maken naar de praktijk. Financiële kennis is immers niks waard zonder slagkracht.

 

Optimalisatie

"De rendabiliteit van vastgoedinvesteringen zal nu en in de toekomst voornamelijk afhangen van de juistheid van de berekeningen, waartoe dit boek inzichten en optimalisatiemogelijkheden biedt. En dit is nodig. Voorspellen blijft moeilijk. Maar een goede berekening beperkt het risico. Veel leesplezier.", aldus Prof.dr. Erik Buyst van KU Leuven.

Het boek is te bestellen via Management Producties

Partners
Institute for Business Research
LinkedIn
E. info@KMVG.nl | www.kmvg.nl