Kennis Instituut Maatschappelijk Vastgoed
RUG besteedt onderhoud 44 panden uit
Dinsdag 24 maart 2015

Vandaag ondertekenden Strukton Worksphere en Rijksuniversiteit Groningen het contract voor het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud aan 44 panden in de Groningse binnenstad. Dit onderhoudscontract voor 124.000 m2 heeft een looptijd van 10 jaar, met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

Danny von Hebel, adjunct directeur van het Facilitair bedrijf Rijksuniversiteit Groningen, en Bert Haan, directeur Strukton Worksphere regio Noord-Oost, tekenden het onderhoudscontract. De 44 panden in de Groningse binnenstad, waaronder historische en beeldbepalende panden als het Academiegebouw, het Van Swinderen Huys, het Universiteitsmuseum en het Harmonie complex, omvatten maar liefst 124.000 m2. Het partnership draagt bij aan de ambitie ‘’for infinity’’ waarbij gezocht wordt naar continue verbetering van processen, kostenoptimalisatie, duurzame oplossingen en risicobeheersing

Strukton Worksphere zal de Groningse panden periodiek en preventief onderhouden, correctief onderhoud uitvoeren en een 24/7 bereikbaarheidsdienst bieden. Rijksuniversiteit Groningen vindt in Strukton Worksphere een proactieve partner die bijdraagt aan continue verbetering van de dynamische universitaire omgeving, ook op het gebied van milieu, innovatie en duurzaamheid.

Partners
Hommelberg & Partners
LinkedIn
E. info@KMVG.nl | www.kmvg.nl