Kennis Instituut Maatschappelijk Vastgoed
Bedrijventerrein Nijmegen wordt campus
Dinsdag 9 oktober 2012

Een gedeelte van industrieterrein Winkelsteeg in Nijmegen wordt omgevormd tot Novio Tech Campus. Daartoe hebben de provincie Gelderland, de gemeente Nijmegen, NXP Semiconductors, Kadans Vastgoed en Novio Tech Campus een samenwerkingsovereenkomst getekend.

De overheden stellen gezamenlijk 14,3 miljoen euro beschikbaar voor de grootschalige herstructurering van het bedrijventerrein, het opwaarderen van de (technische) infrastructuur en de aanleg van een nieuw NS-station. Per begin november zal NXP een voormalig r&d-gebouw aan Kadans Vastgoed overdragen.

Kadans gaat dit gebouw, het zogeheten Novio Tech Center, renoveren en voorzien van kantoor- en laboratoriumruimten. Hendriks Bouw uit Oss is hiervoor geselecteerd als aannemer. Ook komt er een meet & greetruimte, waar de betrokken kennisinstellingen en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. Het Novio Tech Center zal ongeveer 8.000 m2 omvatten en wordt op 1 juli 2013 opgeleverd. Diverse partijen zijn al gecontracteerd om hun intrek in het gebouw te nemen.

Bron: Vastgoedmarkt

Partners
Hommelberg & Partners
LinkedIn
E. info@KMVG.nl | www.kmvg.nl