Kennis Instituut Maatschappelijk Vastgoed
"Buitengewoon Zorgzaam" begonnen in Vathorst
Maandag 9 december 2013

wee zorgpartijen, een kinderopvangcentrum en een kerk tekenen dinsdag 10 december bijzondere overeenkomsten voor de huur van het project Buitengewoon Zorgzaam (10.000 m2) in de Amersfoortse wijk Vathorst. De Accolade Zorggroep, Stichting Sprank, Kindercentrum Bzzzonder en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt willen in het centrum van de nieuwbouwwijk onder één dak verder.

Woningcorporatie de Alliantie neemt het gebouw waarin Buitengewoon Zorgzaam gehuisvest wordt turnkey af van bouwer Lithos en verhuurt het vervolgens aan de samenwerkende (zorg)partijen. Hoe groot de investering is, wil de corporatie niet zeggen. Op de locatie naast het winkelcentrum in Vathorst wordt in 2014 begonnen met de bouw. De ontwikkeling is al veel eerder begonnen.

De Accolade Zorggroep richt zich op ouderen en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Stichting Sprank begeleidt mensen met een verstandelijke beperking, Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderdagopvang vanuit een christelijke identiteit en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Vathorst is een kerkgenootschap met ruim 750 leden in de wijk .

Bron: Vastgoedmarkt

Partners
Institute for Business Research
LinkedIn
E. info@KMVG.nl | www.kmvg.nl